Ez természetesen ízlés dolga, és ízlés kérdése.
El tudom képzelni, hogy van olyan férfi, akinek tényleg a cingár lányok tetszenek.
Azt tapasztaltam, hogy valamikor régen volt bennem egy frusztráció, egy belső kötélhúzás, ami távol tartott a teltkarcsú lányok gyönyörűségétől. Másképpen fogalmazva: gyerekként több esélyt előlegeztem meg egy vékony lánynak, mint egy daginak.

Amire szeretnék rámutatni: tapasztalat, és hiteles tanácsok hiányában rosszul tudtam, hogy mit szeretek igazán!

Ha társasági témaként megkérdezik, hogy milyen lányok tetszenek nekünk, milyen kategorizálás szerint kezdünk véleményt mondani?

Ma már tudom, hogy a tetszésnek egy része ösztönös. Belenézek a másik szemébe, megérzem a másik illatát, megérintem, elöntenek a hormonok, érzem, hogy a testem lendületbe jön.
Egy másik része tanult:
A szülőktől, és tapasztaltabb korosztályok elmeséléseiből útmutatásokat kaptam, és ez segített, hogy helyesen értelmezzem az ösztöneimet. Azt mondták, hogy a szem számít, a kéz, a bőr, van aki az alkatot is kiemelte!

Amikor idősebb férfiak a teltkarcsú lányokat dicsérték, kételkedtem a szavaikban ugyanis a tévé, a divat, és a reklámok egyértelműen más ízlésre ösztönöztek.

Volt, amikor azt hittem a tetszés divat kérdése

Mára rájöttem, hogy mi választjuk meg a divatot. Olyan divatot választhatunk magunknak, olyan trendeket, ami a mi ízlésünk szerinti értékeket képviseli, és nem fordítva.

Mi választhatjuk meg a barátainkat is, és befolyásolhatjuk a környezetünket is.

A férfiak nem vallják be, hogy vonzódnak a duci lányokhoz

Na jó. A négerek bevallják.

Én személy szerint jobban csípem a széles csípőt, és kerekded vonalakat. Szeretném biztatni azokat a lányokat, akik e sorokat olvassák!
GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK!

Még a kurva szó is gömbölydedet, teltkarcsút jelent

Köze van az angol curve: görbe, görbület szóhoz.

kurva: formás, gömbölyded nő, aki képes elcsábítani a férjemet
prostituált: a kurvák egy csoportja, aki mindezt pénzért teszi

A teltkarcsú lányok micsoda csábító fegyverarzenállal vannak megáldva!
Széles csípő, nagy cickó, gyönyörű, lágy arcvonások.
Ha valaki tehetséggel született, vagy valamilyen előnnyel, azt a konkurencia természetes, hogy le akarja húzni. Nem vagy benne biztos, hogy szexi vagy-e? Gondold végig, hogy a környezeted le akart-e nyomni valaha! Nézd meg, hogy mennyi támadás ért az életben a külsőd miatt!

A sovány nők férjét elcsábítják a “kurvák”, a formás nők

Annyira magával ragadó, amikor egy teltkarcsú nő megharcol az önbizalmáért! Ha csúfoltak, ha szekáltak, ha beszóltak, ha bárkiből reakciót váltottál ki, az már valami, akkor van benned ős vad szexualitás! Sajnos a duciktól elveszi a konkurencia az önbizalmat – így teremtve egyenlő esélyeket, de visszaveheted! Szerezd vissza! Tedd ki magad! Állj ki magadért!

Szóval csajok ne higgyetek senkinek, fel a magassarkút, ki a ciciket, jöhet a piros rúzs, és tessék csak csábítgatni a férfiakat! Ez valódi hatalom!

Miután a párom felismerte a teltkarcsúságában rejlő szexuális hatalmát, csak ennyit szokott mondani nekem: “Szerelmem, te olyan egyszerű vagy… :D”

Ha szeretnél igazán kerekded, ápolt, fotogén nőket látni, akkor nézegess plus size modelleket a neten!

Vagy ezt is beírhatod: curvy woman

Miért gondolom, hogy a “plus size” jelzőt el kellene hagyni

Az interneten találtam erről egy jó cikket, amit le is fordítottam,
kattints a képre!

1.banner-plus-size-models-1-of-1[1]

[su_button url=”https://osztonosfogyas.hu/miert-gondolom-hogy-a-plus-size-jelzot-el-kellene-hagyni/” target=”blank” center=”yes” background=”#efg012″ icon=”icon: arrow-right”]Bejegyzés megtekintése[/su_button]

Duci vagy, de nem tudod elfogadni magad?

Ha duci vagy, veled is előfordulhat, hogy nem tudod elfogadni magad… De valójában mit nem tudsz elfogadni? Ha szeretnél elmélkedni egy kicsit a kérdésről, olvasd el a következő gondolatébresztő bejegyzésemet:

osztonosfogyas

[su_button url=”https://osztonosfogyas.hu/hogyan-fogadjam-el-magam-ha-duci-vagyok/” target=”blank” center=”yes” background=”#efg012″ icon=”icon: arrow-right”]Bejegyzés megtekintése[/su_button]

Gyere el az Ösztönös Fogyás Klubba, és oszd meg tapasztalataidat!

Mi a véleményed a teltkarcsú szexiségről? Tudsz élni a vonzerőddel? Szoktak neked bókolni, amit nem hiszel el? Mit tapasztaltál? Mi kellene ahhoz, hogy magabiztosabb legyél? Mi a környezeted véleménye a vonzerődről?
Minden gondolatodat szívesen vesszük!