Úgy döntöttem, hogy most írok egy bejegyzést maximum egy óra alatt.
Nem fogom átolvasni ezerszer, és javítgatni átgondolni, hogy vajon mit gondol majd az, aki elolvassa, csak leírom, amit gondolok.

Elvesztettem az Ösztönös Fogyás Klub szüzességemet

Múlt héten szombaton 5 fő részvételével megtartottuk az első Ösztönös Fogyás Klubot! Nagy élmény ez számomra, hiszen megtört a jég, eltűnt a tapasztalatnélküliség, és sötétben tapogatózás varázsa.

Pont olyan volt, mint egy encounter csoport

Tartottam kicsit attól, hogy milyen lesz majd, hogy az emberek majd nem akarnak beszélgetni, vagy nem lesz mit megosztani, esetleg hiteltelen lesz az összejövetel. Azonban mindenki ösztönösen ráérzett, hogy miről is szól a csoport!

Amúgy most dolgoznom kéne

Meg vannak nyitva párhuzamos lapon a teendőim, és tennivalóim, és ennek a bejegyzésnek a fontossága a teendőim között az utolsó helyre került, mégis úgy éreztem, hogy ki kell írnom magamból a gondolataimat, hogy tiszta fejjel tudjam végezni a munkámat holnap.

Működni fog

Egyszer, néhány év múlva emberek százai fogják ajánlani újabb és újabb ismerőseiknek az Ösztönös Fogyás Klubot, mert ez az út az az út, ami az igazi, végleges fogyás irányába vezet. Vagy a klub keretén belül, vagy azon kívül, de csakis más emberek tapasztalatainak megismerésén keresztül vezethet az út az egészség irányába.