Mit jelent a normális szó????

“Az általánosan elfogadottnak megfelelő, nem kirívó vagy meghökkenést keltő; elvárt, szokásos vagy átlagos.”

Tombol bennem ez a szó, mert egyszerűen bődület, hogy mennyi mindent eltakar a szemünk elől. Gyermekkoromban megtanultam a szó jelentését, és akkor valahogy így definiáltam:

“Normális az, ami jó. Normális az, ami úgy van.”

A norma, a normális volt a világ közepe, az alfa és az Omega, a Nap a Naprendszerben, az atommag az atommagban, a fény az éjszakában, és normális volt mindaz, ami én nem voltam, csak szerettem volna lenni.

Ha felmerült, hogy a fa miért zöld, a válasz az volt, hogy: “Mert az így normális.” Ha felmerült, hogy miért halnak meg az emberek: “Mert az úgy normális.” Vagy miért kell ezt csinálni, vagy azt csinálni: “Mert ez, meg az úgy normális.”

A norma mindenki számára ugyanazt jelenti: Normális, Természetes, Szükséges

Avagy a 3N:

  • Normal
  • Neutral
  • Necessary

Mint ahogy normális a környezetszennyezés, a fejlődés, a génmanipuláció, a politika, normális dohányozni, háborúzni, normális a férfi felsőbbrendűség, a rabszolgatartás, a húsevés, vagy a túlsúly…

Honnan vesszük a normáinkat?

Mindannyian genetikailag a szüleink klónjai vagyunk testileg, és a körülöttünk élő 1000-2000 ember klónjai vagyunk szellemileg.

Erősebb bennünk a másolódási ösztön, mint a gondolkodási

Ameddig dagi voltam, addig azt gondoltam, hogy az, ahogyan eszem, az teljesen normális, az, ahogyan táplálkozom az teljesen normális. Az eszembe sem jutott, hogy megkérdőjelezzem, hogy vajon a normákkal van-e valami gond.

Ahhoz vagyunk szokva, hogy lemásoljuk a világot, lemásoljuk az embereket, hogy hogyan kell élni.

Ne gyere nekem azzal, hogy ilyen a magyar kultúra!

Az, ami az elmúlt 20 évben körülvett engem, a sulikoszt, a közétkeztetés, az iskolai oktatás, az éttermek kínálata, a reklámok kínálata, és ennek az összessége, mindaz, amit megtudhattam, amit megtanulhattam a táplálkozásról,
az kurvára nem magyar kultúra, hanem egy magyar nyelven elmakogott szocialista, háborús, kínálat orientált maszlag.

Ma egy mesterséges kultúra kialakulása van folyamatban

A reklámok megelőztek minket. A reklámok kezdték el először megváltoztatni a kultúrát, a fejlődés, és a jólét nevében. Most a politika teszi ugyanezt.

Vajon mikor döbbenünk rá, hogy itt az ideje annak, hogy végre rádöbbenjünk, hogy LE VAGYUNK MARADVA! Nekünk kell megalkotnunk a normákat, és továbbadni gyerekeinknek.

Felmentem magamat a kövérség vétke, és felelőssége alól

Mint ahogy fel kell mentenem